Bol lanceert nieuw uitbetaalmodel voor partners

Bol lanceert nieuw uitbetaalmodel voor partners: Bol.com's Nieuwe Tweemaandelijkse Uitbetaalmodel
In de dynamische wereld van e-commerce is het van cruciaal belang om op de hoogte te blijven van veranderingen die van invloed kunnen zijn op jouw bedrijf. Recentelijk heeft Bol aangekondigd dat ze een nieuw uitbetaalmodel zullen lanceren, en wij willen graag bespreken wat deze aanpassing voor jou als ondernemer betekent.

Vanaf 1 januari 2024 zal Bol een verschuiving doorvoeren in de manier waarop verkopers worden uitbetaald. In plaats van een maandelijkse uitbetaling, biedt het platform nu de mogelijkheid om tweemaal per maand je verdiende geld te ontvangen. Deze aanpassing betekent meer dan alleen maar een versnelling in het betalingsproces; het opent de deur naar meer flexibiliteit voor jouw bedrijf.

Hoe Werkt Het Nieuwe Uitbetaalmodel?

Momenteel ontvang je als verkoper je uitbetaling voor alle verkopen die via Bol zijn gedaan, eenmaal per maand op de eerste werkdag van de nieuwe maand. Met deze verandering kun je ervoor kiezen om tweemaal per maand, op zowel de eerste als de vijftiende werkdag, uitbetaald te worden.

Hoe Je de Uitbetaalfrequentie Wijzigt

Het aanpassen van deze uitbetaalfrequentie is gelukkig een eenvoudig proces. Log gewoon in op je verkoopaccount, ga naar het 'Financiën'-scherm via 'Instellingen - Account', en kies het gewenste uitbetaalschema onder 'uitbetaalschema'. Het is belangrijk om te onthouden dat:

  • Je de wijziging kunt doorvoeren tot de laatste dag van een kwartaal.

  • Deze wijziging geldt voor het gehele volgende kwartaal.

  • Bij het kiezen voor tweemaal per maand uitbetalen geldt een reserveperiode van 7 dagen. Dit betekent dat je wordt uitbetaald voor de verzonden orders tussen de 14e en 28e dag vóór de factuurdatum.

Deze aanpassing biedt jou als ondernemer de kans om je cashflow te verbeteren en je bedrijf dynamischer te laten groeien. Met snellere en frequente uitbetalingen krijg je de flexibiliteit om beter in te spelen op de behoeften van je bedrijf en je investeringsstrategieën te verbeteren.

Wil je meer weten over hoe deze veranderingen jouw bedrijf kunnen beïnvloeden of hoe je jouw boekhouding kunt aanpassen aan dit nieuwe uitbetaalmodel? Neem gerust contact met ons op. We staan klaar om je te ondersteunen en te helpen bij het optimaliseren van jouw financiële processen.

Wil je weten hoe je het beste kansen kan pakken met deze snellere uitbetaling? Laat ons dan je boekhouding doen en krijg een duidelijk inzicht in je financiën. Neem vandaag nog contact met ons op!

Next
Next

Maximizing Your Ecommerce Success with Ecommerce Accountant One World eCom